De boekingen zijn geopend! Boek nu al jouw avonturen voor ons nieuwe seizoen vanaf april.

The Outsider Offroad Steps

 

Veelgestelde vragen

Zit je nog met enkele vragen voordat je aan jouw avontuur begint? We lijstten alle vragen van voorgaande avonturiers voor jou op en geven jou onmiddellijk ook het antwoord. Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk dan zeker ook de regelgeving pagina en aarzel niet om ons te contacteren.

Je voorziet best sportieve kledij die vuil mag worden. De Offroad steps zijn geschikt om elke ondergrond te trotseren; modder, zand, gras, … De steps kunnen alles aan! Onze elektrische steps hebben geen spatbord waardoor je rug en benen vuil kunnen worden, afhankelijk van op welke ondergrond je rijdt. Het dragen van schoenen met goede grip is sterk aangeraden. 

 

 

Geen toegankelijkheid voor personen met een beperking. De minimumleeftijd is 16 jaar.

 

De Offroad steps beschikken over 5 verschillende versnellingen waardoor je een maximumsnelheid van 25 kilometer per uur kan halen. Hierdoor wordt zelf steppen overbodig en is de activiteit geschikt voor iedereen met een basisconditie.

 

 

Voor ieders veiligheid vragen wij onze gasten geen alcohol te drinken voor en/of tijdens de activiteiten. Bij het offroad steppen gelden dezelfde regels als fietsen. Dus onder invloed het verkeer trotseren is uit den boze. Indien intoxicatie toch wordt vastgesteld kan het verhuren van de steps geweigerd worden.

 

 

Bij de Offroad steps heb je geen supercoole monitor nodig, aangezien je zowel de route als de intensiteit helemaal zelf bepaalt. Indien je toch graag iets meer te weten komt over de regio, lokale wist-je-datjes en je jezelf niets wil aantrekken van de route dan sturen wij uiteraard graag één van onze ervaren monitoren mee om alles in goede banen te leiden.

 

 

Je hebt geen rijbewijs nodig om met een elektrische step tot 25 kilometer per uur te rijden. Je volgt dezelfde verkeersregels als fietsers.

 

 

Wij zorgen ervoor dat jouw steps voor de rit volledig opgeladen zijn. Met een volledig opgeladen batterij heb je een bereik van ongeveer 2 uur. 

 

 

Schade moet steeds gemeld worden bij terugkomst door de gebruiker van de step.
Indien de schade voorkomt uit normaal gebruik dan zal deze voor de rekening zijn van The Outsider

 

Indien het gaat over kapotte onderdelen met als oorzaak het gebruik van de bestuurder/valpartijen dan zullen wij deze verhalen op de gebruiker.
Deze zal afgehouden worden van de waarborg of achteraf gefactureerd worden. 

 

  • Remhendel €20
  • Remkabel €20
  • Remblok €50
  • Bel €15
  • Controller €50
  • Gashendel €15
  • Display €85
  • Kapotte spaken €50
  • Kapotte klep batterij €80
  • Andere zaken – Bestek zal opgemaakt worden

Schrijf je in op onze nieuwsbrief