De boekingen zijn geopend! Boek nu al jouw avonturen voor ons nieuwe seizoen vanaf april.

The Outsider Offroad Steps

The Outsider Limburg

[:swvar:ufile:4:description:]

Lummen heeft verschillende natuurgebieden waar je kan crossen in de bossen of een ontspannende rit kan rijden langs de vele historische en moderne bezienswaardigheden. De smalle bospaden en uitdagende heuvels vormen een ideaal terrein waar je de Offroad steps kan uittesten.  

Lummen vormt de perfecte startpositie om het fietsroutenetwerk te ontdekken. Het knooppuntennetwerk staat garant voor meer dan 2.000 km fietsplezier doorheen afwisselende landschappen. Je stept van knooppunt naar knooppunt en maakt je rit zo avontuurlijk als je zelf wil.
Daarnaast vormt Lummen een toegangspoort voor het natuurgebied ‘De Wijers’. Het specifieke karakter van De Wijers zit in de unieke combinatie van natuur en erfgoed.  

Je kan ook een recreatieve fietsroute volgen zoals de ‘50 Tinten groen route’, ‘Erfgoedroute’ of ‘Lummennekesroute’.
Mag het iets uitdagender? Het Lummense mountainbikeparcours maakt deel uit van het mountainbikenetwerk West-Limburg. Zo kan je vanuit Lummen vertrekken naar meer dan 1500 km bewegwijzerde mountainbikepaden.

 

 • Duur
  2u
 • Kostprijs
  €49,00
 • Aantal deelnemers
  Max 15 personen
 • Extra info
  Kraaibergstraat, 3560 Lummen
 • Kledij

  Fietshelm wordt voorzien of kan je zelf meebrengen

  Sportieve outdoorkledij en eventueel reservekledij meebrengen

Online reservatie en betaling verplicht via onderstaand boekingsformulier. Voor meer info kan u ons ook per mail contacteren..

Boeken

Schrijf je in op onze nieuwsbrief