De boekingen zijn geopend! Boek nu al jouw avonturen voor ons nieuwe seizoen vanaf april.

The Outsider Offroad Steps

Onze steps

Met onze volledig elektrisch aangedreven steps ben je zeker van een namiddag vol uitdaging en avontuur. Rij voorbij heel wat bezienswaardigheden in een urban setting of kies voor hobbelige bospaadjes midden in de natuur, onze Offroad steps kunnen het allemaal. Benieuwd naar alle mogelijkheden van de elektrische steps? Lees hier dan zeker verder.

De steps zijn volledig elektrisch en hebben vijf versnellingen waarmee je tot 25 km/u kan rijden. Voordat je met onze steps vertrekt, zorgen we ervoor dat deze steeds helemaal opgeladen zijn waardoor je twee uur lang kan rondrijden op jouw gekozen locatie. 

Naast het kiezen van een geschikte Offroad steps locatie, is het ook goed om te weten dat je minimum 16 jaar moet zijn om met onze steps rond te rijden. Iedereen boven de 16 jaar kan dus individueel of in groep een step huren en genieten van een tripje vol avontuur. 

Tot slot is het belangrijk om te weten dat onze steps geschikt zijn voor elk seizoen. Een regenachtige herfstdag of zonnige zomerdag met onze steps ben je verzekerd van een toffe activiteit heel het jaar lang. 

Heb je nog vragen over de steps? Bekijk dan zeker ook de regelgeving of de FAQ pagina, misschien vind je die daar wel terug.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief